Εξοικονόμηση Ενέργειας / Αναβάθμιση Ενεργ. Απόδοσης

EnergyHomeΤα παράθυρα παλαιάς τεχνολογίας και η μερική ή παντελή έλλειψη θερμομόνωσης αποτελούν 2 από τους σημαντικότερους λόγους για τους οποίους τα περισσότερα σπίτια έχουν απώλειες ενέργειας.  Κάτι που οδηγεί σε υπερβολικά έξοδα θέρμανσης αλλά και στη δημιουργία περισσότερων βλαβερών ρύπων για το περιβάλλον.

 

  

Η Easy Green, εκμεταλλευόμενη την πολυετή πείρα των ανθρώπων της στην παραγωγή και εμπορία κουφωματων, προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής που αυξάνουν την ενεργειακή απόδοση του κτιρίου, εξοικονομώντας σας χρήματα και προστατεύοντας παράλληλα και το περιβάλλον.

 

 

Κατεβάστε τον οδηγό του προγράμματος “Εξοικονόμηση Ενέργειας σε Κατοικίες” και ενημερωθείτε για το πως μπορείτε να προχωρήσετε σε αναβάθμιση της ενεργειακής απόδοσης της οικίας σας με τη συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

 

 

Ενημερωθείτε μέσα από την έξυπνη εφαρμογή του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας & Κλιματικής Αλλαγής για την Ενεργειακή Απόδοση της οικίας σας και τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να την βελτιώσετε(κάντε κλικ στο παρακάτω banner).

 

top-home