Εταιρία

ergastiria-s

Η Easy Green, εκμεταλλευόμενη την πολυετή πείρα των ανθρώπων της στην παραγωγή και εμπορία παραθύρων και πορτών, προσφέρει προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και αισθητικής.

 

Συνεργάζεται με τις καλύτερες Ευρωπαϊκές και Ελληνικές εταιρείες παραγωγής προφίλ και παρελκόμενων, εξασφαλίζοντας απόλυτη αξιοπιστία σε ότι αφορά την ποιότητα των υλικών κατασκευής των προϊόντων της.

 

Ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής, αποκτά νέα δυναμική στο χώρο της παραγωγής παραθύρων και πορτών συνθετικών και αλουμινίου.

Προκειμένου να προσφέρει στους πελάτες της τα προϊόντα της σε ασύγκριτα ανταγωνιστικές τιμές και στον συντομότερο χρόνο παράδοσης, η Easy Green προχώρησε στην  δημιουργία μιας υπερσύγχρονης κατασκευαστικής μονάδας στην Berkovitsa της Βουλγαρίας.

 

Με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας, υλικά από τις καλύτερες Ευρωπαϊκές και Ελληνικές εταιρείες και αξιοποιώντας την πολυετή εμπειρία του άριστα εκπαιδευμένου προσωπικού της, η Easy Green εγγυάται  την ποιότητα των προϊόντων της, προσφέροντας κορυφαία ποιότητα και αισθητική που αποτυπώνεται στη σιγουριά που αισθάνονται αυτοί που  την εμπιστεύονται.

 

 

  

 

 

 

logos-comp